Du skal kun lave dét, du dur til.

Vi søger medarbejdere, der kun skal lave dét, de dur til. Du skal altså ikke kunne holde ”mange bolde i luften.” Og du behøver ikke at være ”en del af et dynamisk team i en hektisk hverdag, hvor beslutninger skal træffes her og nu.”

For sådan gør vi det ikke i Udvejsdanmark i Jammerbugt Kommune oppe i Nordjylland. Her bidrager man med præcis dét, man kan. Og uanset om det er lidt eller meget, er man allerede i gang med at berige og holde liv i det lokale samfund, som også kan være et udsat område.

Alt har en værdi, ligesom vi også mener, at alle mennesker har en værdi.

Alene af den grund, at de er mennesker. Vi driver hotel, gartneri, genbrugsbutik og købmandshandel – og gør det på reel vis med rigtig mad, rigtige kunder og rigtig service i den rigtige virkelighed.

På den måde pakker vi ikke nogen ind i vat, men tager hensyn til, at mennesker har forskellige sår på sjælen, forskellig styrker og derfor også kan klare forskellige opgaver. Vi har et godt sammenhold, passer på hinanden, udvikler os sammen og griner sammen. Sådan gør vi det i Udvejsdanmark, fordi vi basalt set mener, at alle dur til noget. 

Udfyld formularen, så kontakter vi dig, men vi må lige advare dig. Når du først er kommet herop, ender du nok med at blive her. 

Du kan også ringe til Tina Riisager på telefon 22 20 35 23.